Vacancy

01.2018

Wij zijn momenteel op zoek naar een fulltime Assemblagemedewerk(st)er.

Klik hier voor meer informatie.

Functieomschrijving: In deze functie zul je op termijn zelfstandig diverse componenenten gaan assembleren ten behoeve van verbrandingsmotoren die op LPG of aardgas functioneren. Er gelden hoge kwaliteitseisen bij de assemblage van onze componenten. Het betreft o.a. drukregelaars en carburateurs, die na assemblage getest moeten worden op functie en lekdichtheid. Het kalibreren van meetapparatuur behoort eveneens tot het werkgebied. Administratieve handelingen zijn gericht op het aftekenen van assemblagebonnen en het invoeren van gegevens op de computer. Er wordt gewerkt aan de hand van procedures, technische tekeningen en werkinstructies. De assemblagemedewerker krijgt inzicht in de prioriteiten maar bepaalt zelf de werkindeling op basis van ervaring. De werkzaamheden zijn gevarieerd en vragen een zekere inventiviteit. De kwaliteit van het eigen werk wordt steeds visueel beoordeeld. De assemblagemedewerker zal deel uitmaken van een klein team en heeft regelmatig contact met leidinggevende en collega's.

Profiel: De kennis die nodig is om deze functie goed uit te kunnen oefenen ligt op (V)MBO niveau met een zeer gedegen technische achtergrond in de mechanische automotive richting. Diploma's en/of vakgerichte diploma's dienen in het bezit te zijn. Het kunnen lezen van technische montagetekeningen in de Engelse taal zal aantoonbaar aanwezig moeten zijn. Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Geïnteresseerden met een aanvullende scholing en of ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties verdienen de voorkeur.

Ook geïnteresseerden met een arbeidshandicap die voldoen aan bovengenoemde eisen worden uitgenodigd te reageren op deze vacature, waarbij wij benodigde aanpassingen in het werk zullen bespreken. De functie zal in eerste instantie ingevuld worden middels een jaarcontract, waarbij omzetting op termijn naar een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op onze vestiging in Delfgauw.

 

 

Our Energy Makes Yours Cleaner...

Dedicated to a better World through Cleaner Air...